Overslaan en ga door

STATE-OF-THE-ART
MAGAZIJN

Contacteer ons

STATE-OF-THE-ART
MAGAZIJN IN HET HART
VAN DE HAVEN VAN ZEEBRUGGE

Ons magazijn is een modern, state-of-the-art gebouw in het hart van de haven van Zeebrugge. Toegang tot het spoor, op 10 minuten afstand van alle ferryterminals en vlak aan de afrit van de autosnelweg A11.

Er zijn laadkaaien en mogelijkheden om binnen te lossen/laden van de zijkant. De gebouwen hebben een minimale hoogte van 13 meter. Onze magazijnen fungeren als douane-entrepots en zijn ook erkende laad- en losplaatsen door de douane. Uitgerust met professionele camera- en alarmsystemen en omheiningen. De gehele organisatie en het beheer van NDQ magazijnen werkt op het eigen Warehouse Management System (WMS). Ons systeem kan eenvoudig in de systemen van uw klant worden geïntegreerd en via een EDI-verbinding aan alle wensen worden aangepast.

We maken gebruik van de nieuwste handling equipment. Volledig elektrisch met het oog op een duurzame logistiek. Heeft u eigen transport, maar geen mogelijkheden voor cross-docking? Geen probleem; bij NDQ kunnen wij uw vracht snel en veilig van de ene naar de andere eenheid overladen zonder schade. Onze heftrucks kunnen tot 8 enkel gestapelde palletten in één keer behandelen. Hands-on en snelle transshipments! Niet alleen gepalettiseerde vracht, maar ook zware onderdelen, papierrollen of witgoed kunnen door ons worden verwerkt.

VRAGEN
OVER ONZE MAGAZIJNEN/
CROSSDOCKING?

Neem contact op met ons deskundig team om de perfecte logistieke oplossing voor uw bedrijf te vinden!

Contacteer ons