Overslaan en ga door

STATE-OF-THE-ART
WAREHOUSING

Contacteer ons

STATE-OF-THE-ART
WAREHOUSE IN THE HEART
OF THE PORT OF ZEEBRUGGE

Onze opslagfaciliteit is een modern, ultramodern gebouw in het hart van de haven van Zeebrugge. Toegang tot het spoor, op 10 minuten van alle ferry terminals en dicht bij de afrit van de A11.

Er zijn laadperrons en mogelijkheden voor inpandig (af)laden vanaf de zijkant. De gebouwen hebben een minimale hoogte van 13 meter. Onze loodsen zijn door de douane goedgekeurde laad- en losplaatsen (LUP). Voorzien van professionele camera's en alarmsystemen en veiligheidshekken. De gehele organisatie en het beheer van de NDQ magazijnen werkt op het eigen Warehouse Management Systeem (WMS). Ons systeem kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw eigen systemen en aangepast aan uw behoeften via een EDI-verbinding.

We maken gebruik van de nieuwste handling equipment. Volledig elektrisch met het oog op een duurzame logistiek. Heeft u eigen transport, maar geen mogelijkheden voor cross-docking? Geen probleem; bij NDQ kunnen wij uw vracht snel en veilig van de ene naar de andere eenheid overladen zonder schade. Onze heftrucks kunnen tot 8 enkel gestapelde palletten in één keer behandelen. Hands-on en snelle transshipments! Niet alleen gepalettiseerde vracht, maar ook zware onderdelen, papierrollen of witgoed kunnen door ons worden verwerkt.

QUESTIONS
ABOUT WAREHOUSING/
CROSSDOCKING ?

Neem contact op met ons deskundig team om de perfecte logistieke oplossing voor uw bedrijf te vinden!

Contacteer ons

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF