NDQ is een familiebedrijf, gevestigd in de haven van Zeebrugge in België.

Het bedrijf is opgericht in 2004 en ging van start met slechts enkele opleggers. Vandaag werken we met een moderne vloot van meer dan 400 tautliners.

NDQ geeft een persoonlijke touch aan uw zendingen. Wij verzorgen de vracht van onze klanten dag en nacht, het hele jaar door. Onze hardwerkende mentaliteit en interpretatie “kwaliteit voor kwantiteit” maakt van NDQ een uniek bedrijf.

Onze goed opgeleide medewerkers vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Respect, collegialiteit en teamgeest dragen wij hoog in het vaandel!

Het dynamisch, enthousiast team van NDQ streeft voortdurend naar het leveren van hoogwaardige service, consistente prestaties en werkt continu verder aan groei en innovatie.

NDQ hanteert een asset-gedreven strategie. Wij zijn eigenaar van onze transportvloot, magazijnen, handling equipment en IT-systemen en hebben daardoor volledige controle over alle logistieke processen.

Praktische aanpak

Onze praktische aanpak en korte communicatielijnen stellen ons in staat om snel beslissingen te nemen en snel te handelen.

Bij NDQ zien we onze klanten als partners. Wij streven altijd naar een solide en langdurige relatie met onze klanten. Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke begrippen. We streven er voortdurend naar om processen te verbeteren en zoeken altijd naar manieren om onze structuren te optimaliseren en te verbeteren.

Daarom is klantbetrokkenheid voor NDQ van het grootste belang. Dankzij deze visie zijn we erin geslaagd om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen!

ICT-oplossingen

De voortdurende investering in state-of-the-art ICT-oplossingen heeft geleid tot een veilig en betrouwbaar IT-platform.

Een zelf ontwikkeld en zelfs revolutionair Transport Management Systeem (TMS) en Warehouse Management Systeem (WMS) stelt ons in staat om snelle analyses, updates, ETA’s,… te delen. Wat op zijn beurt de communicatie- en informatiestroom bevordert! Met ons geavanceerde, geïntegreerde planningssysteem zijn we in staat om lege ritten, de toewijzing van vrachtruimte en een snelle rotatie van onze opleggers te optimaliseren.

De geautomatiseerde input van uw zending via ons OCR-systeem (Optical Character Recognition), zorgt voor een bliksemsnelle orderaanmaak.

Elektronische gegevensuitwisseling (EDI) met onze leveranciers betekent dat onze trailers 24 uur per dag, 7 op 7, groen licht krijgen.

Bent u geïnteresseerd in NDQ?

NDQ biedt transport- en logistieke oplossingen met onze milieuvriendelijke vloot.

ACTIVITEITEN / MARKTEN

1
BENELUX
2
VK
3
FRANKRIJK
4
SPANJE
5
ITALIË
6
OOSTENRIJK
7
ZWITSERLAND
8
DUITSLAND
9
SCANDINAVIË
10
IERLAND