Overslaan en ga door

YOUR UK
SHIPPING
PARTNER

Contacteer ons

NDQ - YOUR UK SHIPPING PARTNER,
MET EEN STATE-OF-THE-ART MAGAZIJN
IN HET HART VAN DE HAVEN VAN ZEEBRUGGE

Het bedrijf is opgericht in 2004 en begon met slechts enkele trailers. Tegenwoordig bezitten en exploiteren we een moderne vloot van meer dan 600 tautliners om al uw goederen 24/7 te verzenden.

NDQ biedt een persoonlijk aanpak van al uw vrachtwensen. Wij verzorgen de vracht van onze klanten dag en nacht, het hele jaar door. Onze hardwerkende mentaliteit, IT-gedreven aanpak en ervaren team maken NDQ tot een uniek bedrijf. Bij NDQ zien we onze klanten als partners. We streven altijd naar een solide en langdurige relatie met onze klanten.

Het dynamische, enthousiaste team van NDQ streeft voortdurend naar het leveren van hoogwaardige service, consistente prestaties en werkt aan groei en innovatie. NDQ hanteert een asset-gedreven strategie. Wij zijn eigenaar van onze transportvloot, magazijnen, apparatuur en IT-systemen en dit stelt ons in staat om volledige controle te hebben over alle logistieke processen en uw vertrouwde partner te zijn voor zorgeloze verzending naar het Verenigd Koninkrijk.

ONZE PRAKTISCHE AANPAK EN KORTE COMMUNICATIELIJNEN STELLEN ONS IN STAAT OM SNEL BESLISSINGEN TE NEMEN EN SNEL TE HANDELEN.

Bij NDQ zien we onze klanten als partners. Wij streven altijd naar een solide en langdurige relatie met onze klanten. Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke begrippen. We streven er voortdurend naar om processen te verbeteren en zoeken altijd naar manieren om onze structuren te optimaliseren en te verbeteren. Daarom is klantbetrokkenheid voor NDQ van het grootste belang. Dankzij deze visie zijn we erin geslaagd om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen!

Contacteer ons

DE VOORTDURENDE INVESTERING IN STATE-OF-THE-ART ICT-OPLOSSINGEN HEEFT GELEID TOT EEN VEILIG EN BETROUWBAAR IT-PLATFORM.

Een zelf ontwikkeld en zelfs revolutionair Transport Management Systeem (TMS) en Warehouse Management Systeem (WMS) stelt ons in staat om snelle analyses, updates, ETA’s,… te delen. Wat op zijn beurt de communicatie- en informatiestroom bevordert! Met ons geavanceerde, geïntegreerde planningssysteem zijn we in staat om lege ritten, de toewijzing van vrachtruimte en een snelle rotatie van onze opleggers te optimaliseren.

De geautomatiseerde input van uw zending via ons OCR-systeem (Optical Character Recognition), zorgt voor een bliksemsnelle orderaanmaak. Elektronische gegevensuitwisseling (EDI) met onze leveranciers betekent dat onze trailers 24 uur per dag, 7 op 7, groen licht krijgen.

Contacteer ons

VRAGEN
OVER
NDQ?

Neem contact op met ons deskundig team om de perfecte logistieke oplossing voor uw bedrijf te vinden!

Contacteer ons

ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF